check
Door: Lot
Blijf op de hoogte en volg Lot
14 Maart 2008 | Australië, Sydney
stomme internetcafe's even een check!!!
14 Maart 2008 - 08:50
Sander:
chk -
14 Maart 2008 - 09:00
G.J.:
He schoonheid...ik moet zeggen, je gedraagt je zo te zien heel behoorlijk...ga zo door, maar op de een of andere manier heb ik het gevoel dat niet alles opgeschreven wordt!
Over je moeder hoef je je geen zorgen te maken hoor, we hebben hier in Weesp afspraken gemaakt dat ze af en toe nog eens onder de mensen komt, anders vervreemd ze een beetje. !! Aan de drank etc.etc.
Veel plezier daar, en natuurlijk hard aan je onderzoek werken..oeps .. XX GJ -
14 Maart 2008 - 13:07
Frans:
Check, hij doet ut hoor. Nog steeds geen ijgu furbinging??
Kheb gister een glaasje genomen op je. Nou ja meer een flinke borrel, nadat ik een nieuwe autoruit had laten plaatsen. Die hadden ze nl ingeslagen, tesamen met nog 5 anderen. Ik woon gewoon in een criminele buurt!!!
LU xxx die MAMA -
14 Maart 2008 - 13:11
Nogmaals Frans:
Lees GJ net. Heerlijk dat er nog mensen zijn, die zich om mij bekommeren. Het zou anders wel eens heel verkeerd met mij af kunnen lopen......
XX F XX -
14 Maart 2008 - 15:31
Jet:
Interesant verhaal weer lot, echt verhelderend. leuk om te horen dat je veel bezig bent en nieuwe mensen leerd kennen. ;) hehehe.
lukt het een beetje met het internetten
heb je geen internet in het huis je dan.
nou ik lees je bericht, je volledige bericht, wel als die er op komt.
dikke zoeken je zus -
14 Maart 2008 - 19:33
Joop:
hallo wijfie, het gaat allemaal zo te lezen gladtjes nou hier ook maar dat is niet zo belangrijk ,heb geen idee waar je je bevindt maar in ieder geval niet in weesp (city of the lost soul). het is nu vrijmibo(vrijdag middag borrel)en je weet wel hoe dat kan gaan erg leuk maar ook zwaar , jij zult die dagen ook wel hebben . weet even niets meer te schrijven moet even gaan liggen . whoeaaaa. liefs en een dikke kus
15 Maart 2008 - 01:57
Yvonne:
Kon je niet vinden op de Aussiesite, heb daarom via Marlien de felicitaties proberen over te brengen. Frans is net weg met Stennish, drinken viel erg mee hoor maar het meeste gaat de lucht in. Jullie huis ziet er leuk uit, nu nog zorgen dat die witte auto te gebruiken is voor jullie broodnodige uitstapjes. groet!!!